Målselva er en av landets beste lakseelver. 3 km øst for Rundhaug finnes noen av de aller beste fiskeplassene. Her er muligheter for fluefiske, fiske fra båt eller bare sitte på elvebredden, observere elva og speide etter laks. Det er mulig å kjøre bil helt frem til elvebredden. Mulig å leie fiskeutstyr, båt, hytte eller tømmerhus. Vi selger ikke fiskekort, men leie av hytte med mulighet for fiske. Omårdet ligger midt mellom Bardufoss og Dividalen. 2 timers kjøretur fra Tromsø eller Narvik. Stedet er også et flott utgangspunkt for andre naturopplevelser blant fjell og daler.

A G I T A er italiensk-amerikansk slang for sure oppstøt, fordøyelsesproblemer eller en generell følelse av urolig eller oppskaket tilstand. Ordet er avledet av det italienske uttrykket «agitare» som betyr å diskutere eller røre.

På Østgård er det akkurat det motsatte vi tilstreber for folk som kommer på besøk – velvære, nytelse og gode opplevelser med utgangspunkt i NUET. Gjennom nærhet til fantastisk natur og flotte opplevelser ønsker vi å gi besøkende et budskap som kan medbringes i hverdagen … om du har tid til å stoppe opp litt ……

Alltid GI og TA …. nå

Always GIve and TAke … now